střelba UK

nejprve, nechte?s zbavit se jednoho z holubů střelců? Mýto. Není to tak dávno, že mnoho zemí, lidé věřili, že každý podzim woodpigeon hrnuli do spojeného KRÁLOVSTVÍ podle jejich milionů pohltit řepky a dalších plodin košťálové. Mnoho farmářů a holubů, včetně mého otce, by řekl, že tito cizinci byli menší a tmavší barvy a ne?t mají bílou náplast na krk.
vlastně jen před několika měsíci to zmínil majitel půdy v programu ITV Countrywise, když se diskutovalo o problému poškození holubů. Tvrdil, že na začátku podzimu přicházely z východní Evropy každý rok tisíce lidí. Dnes vážní holubí střelci vědí,že se jedná o nově rozvinuté ptáky, které se vyskytují hlavně na začátku podzimu, a v Evropě neexistuje žádný poddruh dřevorubce.
význam migrace
Zkontrolujte ve slovníku význam migrace a čte: přesun z jednoho stanoviště do druhého podle ročních období. Nezmiňuje se o tom, že tato stanoviště jsou v různých zemích. Takže s holubem Ano, migrují, ale obecně v omezené oblasti. Například, velké hejna woodies jsou hlášeny vidět létání vysoko nad některými z našich severních krajů, ale to samé hejno je zřídka hlášeny cestování přes jiné kraje dál na jih.
stejně tak hejna opouštějící Essex nejsou hlášena nad Kentem na cestě do Francie.
Kontinentální holub
Existuje několik odborníků, kteří se domnívají, pár Kontinentální hejn, na jejich průchod přes Holandsko a Belgii odchýlit sever v chybě zadání Kent, Sussex a možná Essex. Říká se, že tito ptáci pokračují na jihozápad, aby překročili kanál z Hampshire, Dorset nebo Devon pobřeží. To vysvětluje pohyb na jih k moři přes oblasti, jako je Portland Bill. Dosud, v porovnání, hejna pohybující se na jih od Walesu přes Devon se vracejí zpět do Cornwallu. To dává další důkaz, že takzvaní migranti jsou ti, kteří nedávno vstoupili do Velké Británie do našich jižních krajů.
Kde jsou všechny woodies?
tady ve Velké Británii je náš woodie do značné míry sedavý; obvykle cestuje v okruhu 20 kilometrů od místa, kde se rodí. Takže, pokud to?je pravda, kam jdou? Věřím, že spravedlivé procento přesunout do městských oblastí v zimě krmit na mnoha nepůvodních druhů stromů a keřů, které poskytují semena a plody během chladnějších částech roku. Další atrakcí je jídlo nabízené z ptačích stolů. Na krmení ptáků se ročně utratí neuvěřitelných 300 milionů liber.
samozřejmě, že jejich predátoři (včetně amerických střelců) jsou mnohem méně aktivní i v městských oblastech. Malá i Velká hejna mají tendenci ustupovat do Velké Británie?s rozsáhlými oblastmi lesů a lesů na začátku podzimu, kde zůstanou, dokud nebude vyčerpána sklizeň žaludu a břečťanu. K tomu bude v jízdách a kolem násypek rozptýleno velké množství pšenice. V březnu, woodies byli ještě zastřeleni žaludy v jejich plodinách. Pamatovat, mohou se do značné míry živit v klidu v hlubinách těchto lesních oblastí a nemají rakety a věže, které je posílají zpět tam, odkud přišli, pokaždé, když se pokusí změnit svůj jídelníček. To je další důvod pro dosažení malých sáčků na řepce olejné: mají velký alternativní zdroj potravy.
kontinentální koridor
Holub cestuje, ale pouze v rámci kontinentální Evropy, od Skandinávie na severu až po jejich zimoviště ve Španělsku. Ze severu postupují na jih koridorem přes Dánsko, Holandsko, Německo, Belgii a Francii a přes Pyreneje do Španělska. Přepadení těchto migrantů přes tyto hory je oblíbeným sportem. Kůže platformy jsou postaveny a živí ptáci se používají jako návnady. A stejně jako ve Velké Británii, balíčky, včetně ubytování v hotelu jsou organizovány specializovanými agenturami.
Jak tedy víme, že procento těchto ptáků překračujících toto vysoké pohoří není z Velké Británie? Odpovědí jsou záznamy získané od Zvonících ptáků zde ve Velké Británii, a to jak v hnízdě, tak odchycených dospělých. Britská důvěra pro ornitologii (BTO) provádí tuto práci již mnoho let a vede přesné záznamy o všech hlášených výtěžcích. Z mnoha tisíců zazvoněných, jen malé množství bylo shromážděno na pevninské Evropě ? většinu z nich lze spočítat na jedné straně. Byly nalezeny v oblasti Bretaně ve Francii; a překvapivě, jen jeden nebo dva v oblasti Calais na našem nejkratším přechodu. To by mohlo být, že některé z dospělých jedinců okroužkovaných tady na Jiho-Východě byly od některé z těchto hejn přesměrována dočasně na sever na cestě do Španělska.
pokud jde o přistěhovalce woodpigeon napadající nás z celého severního moře; to se již dlouho ukázalo jako špatné. Zvonění na kontinentu to potvrdilo a nebyly zaznamenány žádné spolehlivé zprávy o hejnech přecházejících například přes ropovody. Jeden konečný faktor je, že neexistují žádné zprávy o ptáky vrácení do velké BRITÁNIE na jaře na cestě zpět na sever od Španělska. To je pro mě dostatečný důkaz, že nedochází k žádné znatelné migraci na naše břehy nebo z nich.
to?odhaduje se, že my ve Velké Británii máme nejméně šest milionů párů dřevorubců; největší hustota v Evropě ? BTO odhaduje, že tento pták se za posledních 25 let zvýšil přibližně o 79 procent. Proto je zpráva dobrá: nejen, že zůstávají, ale také rostou.

You might also like

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna.