Unde Locuiesc Nevăstuicile În America De Nord? – Natura nord-americană

Nevăstuicile sunt mamifere mici, elegante, care trăiesc în America de Nord. Nevăstuicile au capacitatea de a se strecura în deschideri mici și sunt vânători foarte capabili. Nevăstuicile sunt, de asemenea, pradă carnivorelor mai mari, așa că pentru a supraviețui trebuie să fie foarte vigilenți și precauți.

există zece specii de nevăstuici, iar trei dintre ele sunt originare din America de Nord. Nevăstuica cu coadă lungă Este cea mai mare și mai comună specie, urmată de nevăstuica cu coadă scurtă și cea mai mică nevăstuică. Toate cele trei specii din America de nord sunt destul de asemănătoare și, indiferent în ce parte a Americii de Nord trăiesc, habitatul lor este, de asemenea, foarte asemănător.

pentru a afla unde și cum trăiesc nevăstuicile, vă rugăm să continuați să citiți.

nevăstuicile sunt periculoase pentru animalele de companie? Ce mănâncă? Aflați mai multe în acest articol am scris

unde trăiesc Nevăstuicile în Statele Unite?

putem găsi nevăstuici cu coadă lungă în Texas, Oklahoma, Kansas și New Mexico în Statele Unite. Nevăstuicile cu coadă scurtă trăiesc în statele de Nord-Vest și nord-est și pot fi găsite și în Alaska. Nevăstuicile cu coadă scurtă trăiesc și în zona din jurul Marilor Lacuri. Cea mai mică nevăstuică poate fi găsită în statele centrale și sudice.pentru a supraviețui, nevăstuicile au nevoie de o sursă bună de hrană, apă și adăpost. Dacă nevăstuicile pot găsi aceste trei lucruri, atunci nevăstuicile pot prospera cu ușurință.

habitatele obișnuite pentru nevăstuici sunt pădurile, pădurile, pajiștile și maurii. Habitatul lor natural scade rapid, astfel încât acestea se găsesc mai des în apropierea așezărilor umane, provocând daune fermierilor.

au fost raportate numeroase cazuri în care nevăstuicile au ucis găini în ferme. Populația nevăstuică din Statele Unite este stabilă, dar creșterea terenurilor agricole și scăderea prăzii ar putea determina reducerea drastică a populației. Zonele în care trăiesc nevăstuicile ar putea deveni locuri fără o populație de nevăstuici.

Nevăstuicile din apropierea fermelor pot fi, de asemenea, foarte utile. Se hrănesc cu dăunători obișnuiți, cum ar fi șobolani și șoareci, iar nevăstuicile vor ucide și șerpi și șopârle.

dimensiunea teritoriului aparținând nevăstuicilor este de obicei între 30-80 de acri. Când mâncarea este mai puțin disponibilă iarna, unele nevăstuici își vor crește dimensiunea teritoriului până la 300 de acri.

pentru un animal atât de mic, nevăstuica deține teritorii uriașe, deși densitatea în aceste locații este destul de scăzută.

dacă doriți să știți ce mustelide trăiesc în America de Nord click aici pentru un articol am scris

unde Nevăstuici trăiesc în Canada?

toate cele trei specii de nevăstuică menționate anterior trăiesc și în Canada. Sunt răspândite în toată țara, chiar și în părțile mai reci și mai nordice. Nevăstuicile pot fi găsite în Ontario, Quebec și British Columbia.nevăstuica cu coadă lungă este originară din zonele sudice ale British Columbia, Prairies, Quebec, Ontario și New Brunswick. În Canada, ele pot fi găsite în principal în păduri și tundră, dar pot fi găsite și în alte locații, inclusiv mlaștini, pajiști și păduri. Toate aceste locații trebuie să aibă o sursă permanentă de apă pentru a fi adecvate pentru nevăstuici.nevăstuicile cu coadă scurtă trăiesc în tundră și în părțile nordice mai reci ale țării decât celelalte două specii. Cele mai puține nevăstuici sunt răspândite și pot fi găsite aproape peste tot.

Canada este o țară mare, cu mai puțini locuitori pe milă pătrată. Acest lucru permite animalelor sălbatice, inclusiv nevăstuicilor, să trăiască în teritorii mari. Spre deosebire de Statele Unite, nevăstuicile din Canada nu sunt prezente prea des în jurul așezărilor umane. Acest lucru înseamnă, de asemenea, că pot împărți teritoriul între ei cu mai puține suprapuneri.

vrei să știi de ce suricatele se ridică și se uită în jur? Aflați aici

nevăstuică

unde trăiesc Nevăstuicile în timpul zilei?

Nevăstuicile folosesc densuri situate în copaci goi care au două intrări. Intrările Multiple permit nevăstuicilor să scape de vizitatorii nedoriți și să acceseze vizuina din direcții diferite dacă sunt în pericol.

Dens pot fi, de asemenea, situate sub o grămadă de roci sau o formațiune naturală similară. Deși nevăstuicile sunt mai mult decât capabile să sape, ele folosesc în general vizuini făcute și abandonate de alte animale, cum ar fi câinii de prerie.Nevăstuicile își umplu vizuinele cu iarbă, pene și alte materiale moi pentru a le menține calde și a le face confortabile pentru a-și crește puii. Vizuinile au o cameră la aproximativ 2 picioare (0,61 m) de intrarea îngustă. Camerele sunt de obicei 1 picior lățime și găzdui mai multe nevăstuici tineri.Nevăstuicile nu au nevoie de vizuini permanente ca alte mamifere. Adesea fură o groapă din prada lor și se mută temporar. Nevăstuicile, de asemenea, cache alimente în acele dens pentru a mânca mai târziu.

în timpul zilei, își petrec cea mai mare parte a timpului odihnindu-se în vizuinile lor. Interesant este că metabolismul lor este de două ori mai rapid în timp ce se odihnește decât la alte animale, care sunt de două ori mai mari. Șerpii și șoimii pradă nevăstuicilor, așa că trebuie să fie foarte precauți și să rămână ascunși.

uneori este posibil să vezi nevăstuici vânând în timpul zilei. Acest lucru apare de obicei atunci când sursele de hrană sunt limitate în zonă. Pentru prădători la fel de mici ca o nevăstuică, rătăcirea când este foarte vizibilă este destul de periculoasă.

cantitatea de activitate pe care o face o nevăstuică în timpul zilei depinde, de asemenea, de climă și de sezon. În părțile nordice ale continentului, unde zilele sunt mai lungi vara, vor vâna mai mult în timpul zilei.Nevăstuicile sunt active pe tot parcursul anului. Iarna, nevăstuicile cu coadă lungă și cu coadă scurtă își schimbă culoarea blănii de la maro la alb. Amestecul în mediu este important pentru un animal mic care trebuie să se hrănească în fiecare zi.

câinii de prerie se sărută reciproc când se întâlnesc. Aflați de ce în acest articol am scris

unde trăiesc Nevăstuicile în timpul nopții?

Nevăstuicile sunt animale nocturne. Când sunt treji, sunt foarte activi și își petrec timpul vânând, mâncând și depozitând mâncare mai târziu. Nevăstuicile pot mânca jumătate din propria greutate corporală într-o singură zi. Spre deosebire de alte mamifere, ele trebuie să mănânce des, uneori mâncând de până la zece ori pe zi.Nevăstuicile nu au capacitatea de a stoca grăsime în corpul lor și, prin urmare, nu pot trăi din asta în perioadele de lipsă de alimente.

există un motiv pentru care nevăstuicile nu stochează grăsime. În timpul nopții, vânează șoareci, iepuri, șobolani și voles. Nevăstuicile mănâncă, de asemenea, ouă, broaște și păsări mai mici. Forma corpului lor le permite să intre în deschideri strânse unde își pot apuca prada mică.

Acest lucru este util mai ales în timpul iernii, când trebuie să extragă Prada din vizuini. Nu există ouă de pasăre, broaște sau animale similare în timpul iernii pentru ca nevăstuicile să le prindă și, prin urmare, depind de rozătoare ascunse în vizuini sub zăpadă.

te-ai întrebat dacă ar trebui să hrănești bursucii în grădina ta? Aflați în acest articol am scris

pentru a prinde prada, nevăstuicile mușcă spatele gâtului unui animal până când acesta moare. Sunt foarte tăcuți atunci când se mișcă și se pot apropia foarte mult de prada nebănuită.bufnițele și vulpile sunt dușmanii naturali ai nevăstuicii. Nevăstuicile trebuie să fie deosebit de vigilente în timpul nopții când se plimbă în afara ascunzătorilor lor. Schimbarea sezonieră a culorii blănii lor este un avantaj aici. În părțile nordice, în timpul iernii, nopțile sunt mult mai lungi, așa că nevăstuicile au mai mult timp să caute prada. Atunci când caută hrană, nevăstuicile pot acoperi distanțe mai mari de 2 mile (3,22 km).

vrei să știi ce faună sălbatică trăiește în găurile copacilor? Află aici.

Nevăstuicile trăiesc în grupuri familiale?

Nevăstuicile preferă să trăiască și să vâneze singure, deși tolerează alte nevăstuici în timpul sezonului de împerechere. Masculii și femelele pot chiar să vâneze împreună în timpul sezonului de împerechere și după ce femelele dau naștere.

sezonul de împerechere este între martie și iunie și, în funcție de disponibilitatea prăzii, se pot împerechea de până la trei ori pe an. Femelele au grijă de bebelușii lor până când sunt crescuți. Nevăstuicile încep să vâneze singure când au aproximativ două luni. Curând după aceea, se îndepărtează de femela adultă.

Nevăstuicile au așternuturi mari cu până la 8 tineri. Femelele vânează cu puii lor până se maturizează. Cresc repede și uneori pot fi văzute grupuri de nevăstuici. Cu toate acestea, sunt un grup de tineri cu o femeie adultă, mai degrabă decât un grup de adulți.

nevăstuicile cu coadă lungă sunt puțin diferite atunci când vine vorba de reproducere. Se împerechează la mijlocul verii, dar implantarea este întârziată până în primăvară.nevăstuicile masculine dețin adesea teritorii care se suprapun cu teritoriile feminine, deși teritoriile de același sex nu se întâmplă. Masculii dețin teritorii mai mari decât femelele.

în timpul sezonului de împerechere, nevăstuicile masculi cu coadă lungă se împerechează cu mai multe femele, iar luptele dintre masculii care caută femele sunt frecvente în această perioadă.Nevăstuicile sunt feroce și foarte agresive față de alte animale, chiar și cele mai mari. Nu vor tolera alte nevăstuici și uneori se vor ataca reciproc. Atacurile de același sex sunt frecvente, dar uneori pot apărea atacuri de sex opus. Acest lucru se întâmplă de obicei atunci când disponibilitatea prăzii este scăzută, iar teritoriile lor se suprapun.Nevăstuicile sunt cele mai mici specii de carnivore din lume. Comportamentul lor extrem de agresiv compensează dimensiunea lor pentru a-și speria dușmanii.

vrei câteva sfaturi pentru vizionarea cerb? Iată câteva dintre preferatele mele.

You might also like

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.